Acest site foloseste cookies temporar de sesiune doar pentru functionalitatea site-ului si pentru google analytics. Prin click pe butonul Accept va exprimati acordul pentru folosirea cookies de sesiune si pentru prelucrarea datelor personale in cazul plasarii unei comenzi pe site.

Detalii

Modalitati de plata

- Plata in sistem ramburs;
- Plata cu cardul (MobilPay);
- Transfer bancar (ordin de plata).

Plata in sistem ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul firmei noastre.  Contravaloarea serviciului de livrare costa 15 lei TVA inclus. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor printr-o firma de curierat, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se face pe baza unei chitante emise de catre curier. Pentru comenzi mai mari de 500 lei TVA inclus, transportul este gratuit.

Plata cu cardul (MobilPay)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Moneda in care se va efectua in lei; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

Transfer bancar (ordin de plata)

Pe baza unei facturi proforme emise de www.reco.ro se face plata prin Ordin de plata in urma confirmarii telefonice a comenzii.

Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii. Este necesar sa se specifice numele persoanei juridice sau fizice in numele careia se face plata, pentru care se va emite factura, si numarul facturii proforme pentru care se face plata. Pentru platile prin ordin de plata aveti nevoie de urmatoarele date :

Nume firma: RECOM SISTEM SRL 
Cont lei: RO08 RZBR 0000 0600 1502 6616, deschis la RAIFFEISENBANK ROMANIA,  AGENTIA NATIUNILE UNITE
Cod unic inregistrare: RO16232163
Nr. Registrul Comertului : J40/3987/2004

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru produsele care nu se afla in stoc si se aduc la comanda, se incaseaza un avans de minim 20% din valoarea comenzii.