Acest site foloseste cookies temporar de sesiune doar pentru functionalitatea site-ului si pentru google analytics. Prin click pe butonul Accept va exprimati acordul pentru folosirea cookies de sesiune si pentru prelucrarea datelor personale in cazul plasarii unei comenzi pe site.

Detalii

Livrare si transport

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin Fan Courier. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. La primirea coletului verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii si a certificatului de garantie. Eventualele probleme legate de integritatea coletelor se pot face doar in momentul primirii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat care livreaza coletul, si/sau se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 1.000 lei (TVA inclus) beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 1.000 lei (TVA inclus) costul transportului se va calcula automat si va aparea in comanda. Factura emisa va contine costul de livrare mentionat separat fata de valoarea produselor.

In cazul stornarii comenzilor, costul de livrare nu se storneaza.

Timpii de livrare pot varia independent de vointa noastra sau a firmei de curierat din cauze cum ar fie : conditii meteorologice extreme, blocaje rutiere, accidente ... Termenul de livrare obisnuit al produselor este de 1 - 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.